Navštíveno 1154x

Cim vycistit zaschle olejove skvrny na betonu?Arva je na to moc slaba...vezme kousicek ale vsechno ani nahodou...

03.06.2007, 11:07 |
Big_Max | Upraveno: 2007-06-03 11:08:58
Honzo zkus tohle
[ Link ] je to jeden z nejlepších čističu na tyhle mastný sračky co jsme kdy zažil. Je to ten hned první ten extra síla. Čistili jsme tím i dlažbu v latánu od mastnoty po grilování a celkem to pustilo!
já mám doma koncentrát co používaj myčky na auta to když dáš na hliník tak se z něho kouří, bych Ti odlil, ale nevím jak to poslat ...

03.06.2007, 11:50 |
venito | Upraveno: 2007-06-03 11:53:15
ja pouzivam misto arvy uz nejakou dobu na motory a takovy bordel pripravek MILIT, je to neco jako EKOarva ale neskutecne lip to fakci...oplachnes klasicky vodou ale fakt parada.... jinak s olejem na dlazbe a betonu mi vzdy pomohla drst bordelu -tzn prach, sucha hlina a podobny bordel co nametes po dvore a hodis to na to, poslapes nohou, ono si to z povrchu nasaje a kdyz to zopaknes, tak to castecne zakryje... jinak nevim, flek zustane asi porad
taky používám ten Milit. 5l kanystr za cenu cca 220,- kč. A motory to meje rozhodně líp než Arva
pouzivam chemii everstar, je to ekologicky (samotnej pripravek jo, ale kdyz se zamori olejem, tak uz asi moc ne)
pustily fleky po oleji, nafte z betonu.
no predevsim by se to melo po vyliti (vykapani) posypat takovejma tema zroutama kapalin to je nasaje do sebe a potom to jde i tou eko arvou militem atd.. popripade tetrachlorem a ten pak teda ekologicky zlikvidovat :o)
Jirko to je idealni na zenskou ale na tetrachlor nevim nevim :o)
diky vsem.-)
tapaja ten everstar co s toho vybrat
diky vsem.-)
tapaja ten everstar co s toho vybrat?
STAR 50, normalne sem to naredeny na to nalil, posudlal smetakem, nechal pusobit a wapkou oplachnul, podle potreby opakovat. Druhej den uz na tom betonu nebylo skoro nic...
Jinak to pouzivam v ultrazvukovy pracce, neskutecnej pripravek to je:)